Fudbal

Grci ponovo o Milojeviću kao želji AEK-a: "Da mogu, SUTRA bih ga doveo!"

Autor .

Zvezdin trener navodno je prva želja sportskog direktora žuto-crnih, Ilije Ivića.

Vladan Milojević je čvrsto vezan ugovorom za Crvenu zvezdu, ali to ne smeta grčkim medijima da ga često povezuju sa dolaskom na klupu nekog od njihovih velikana.

Prošle zime aktuelan je bio Olimpijakos, a letos AEK. Čak se vest o transferu pojavila uoči dvomeča sa Jang bojsom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je već bilo izvesno da će crveno-beli ako ne u elitnom takmičenju, onda igrati u Ligi Evrope.

Da su žuto-crni iz Atine baš "zagrizli" za Milojevića (ili je grčkim novinarima samo njegovo ime uvek na listi kandidata) može se zaključiti i po najnovijim informacijama koje stižu sa juga Evrope.

Navodno je Zvezdin trener prva želja sportskog direktora AEK-a, Ilije Ivića, koji bi ga po pisanju tamošnjeg portala "Sport Dog" - "sutra doveo" da može.

Pored Milojevića, međutim, pominje se još nekoliko imena: Ivan Jovanović, Kike Setjen, Ruben Baraha, Huande Ramos, Fran Eskriba...

Koliko je sve to tačno, veliko je pitanje, ali sigurno jeste to da u Atini nisu zadovoljni radom Nikolaosa Kostenoglua, koji je letos zamenio Portugalca Migela Kardoza posle eliminacije od turskog Trabzona u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

AEK je trenutno na trećem mestu grčkog prvenstva sa devet bodova manje od vodećeg Olimpijakosa, a sedam od drugoplasiranog PAOK-a.

U klubu su posebno ljuti zbog nedeljnog poraza od gradskog rivala Panatinaikosa 2:3, jer su ispuštena dva gola prednosti na poluvremenu.