Fudbal

Momak od "300 miliona evra": Nisam kao Pirlo, VIŠE sam Gatuzo!

Izvor mondo.ba Izvor Anadolija

Mladi fudbaler Breše je na meti brojnih velikih klubova, ali za sada je usmeran samo na opstanak u Seriji A.

Sandro Tonali, mladi 19-godišnji vezista člana Serije A, koji je naknadno dobio poziv u reprezentaciju Italije za duele sa BiH i Jermenijom, izjavio je da se ne boji toga što ga je predsednik kluba Masimo Ćelino procenio na 300 miliona evra.

Naime, nedavno je Ćelino kazao da će Tonalija, kojeg već sada porede sa Anredom Pirlom, prodati samo u slučaju da dobije baš toliku astronomsku ponudu!

Tonalija, koji je sa 17 godina debitovao za prvi tim Breše i ove sezone igra sjajno u Seriji A, navodno već žele Mančester siti, Pari Sen Žermen, Atletiko Madrid, Inter i Mančester junajted.

“Jako volim predsednika Ćelina, on me izuzetno ceni. Sjajna je osoba i nadam se da ću putovati dobrim putem s njim. Nakon utakmice protiv Fiorentine, rekao je da me neće prodati ni za 300 miliona evra, ali to me ne plaši, iako je to zaista mnogo novca. Imam poverenje u ono što radimo ove sezone. Za sada ne razmišljam o tržištu, samo želim pomoći Breši da izbori opstanak“, kazao je Tonali za “RaiSport“ pred polazak za BiH.

Tonali je ušao s klupe i debitovao za seniorsku reprezentaciju Italije 15. oktobra ove godine protiv Lihtenštajna u utakmici kvalifikacija za EURO 2020. Mladu zvezdu Breše svi porede sa čuvenim Andreom Pirlom, ali on ima malo drugačije viđenje sopstvenih kvaliteta.

“Poređenje s Pirlom mi ne smeta, ali mislim da smo jako različiti jer je on imao neopisivo dobru tehniku i kvalitet. Smatram da sam poput Gatuza, ali više tehničkog karaktera. On mi je oduvek bio uzor“, zaključio je talentovani italijanski fudbaler.

Tagovi