Fudbal

Hadžibegić iznenađen: Nije se nadao "sedmici" na Vembliju

Autor .. Izvor mondo.me

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić očekivao je da njegov tim može bolje da prođe na meču protiv Engleske, ali... "To je u ovom momentu naša stvarnost", poručio iz Londona

Crnogorska reprezentacija izgubila je od Engleske u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2020 rezultatom 7:0, a selektor Faruk Hadžibegić nerado priznaje da je to realan odnos igračkog kvaliteta!

"Teško mi je, rezultat je mnogo težak. Moramo da čestitamo Englezima na profesionalnom odnosu i kvalitetu koji imaju i nije bilo potrebno da im mi damo nekoliko poklona kod dva-tri gola, plus autogol”, prokomentarisao je debakl u Londonu Hadžibegić.

Selektor prihvata da je i sam kriv za takav epilog meča u Londonu.

"Napravili smo kardninalne greške, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat. Mislio sam da možemo bolje da prođemo, ali to je u ovom momentu naša stvarnost", rekao je Hadžibegić.

On je dodao da smatra da bi njegova ekipa bila poražena i da je nastupila u kompletnom sastavu.

"Verovatno bismo i tada izgubili, ali nije isto igrati sa Savićem, Jovetićem i ostalima koji nisu bili tu. Englezi imaju dobru ekipu i sjajan momenat, dok je kod nas potpuno drugačije. Da smo bili kompletniji bilo bi više iskustva i ne bi se napravile ovakve greške", rekao je Hadžibegić.