Fudbal

TSC spreman za Lučane: Napašćemo u prvih 15-20 minuta!

Izvor mondo.rs

Jedna pobeda u šest mečeva nije dovoljna za ekipu iz Bačke Topole.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Posle odličnog starta sezone, kada su bili hit Superlige po ulasku iz Prve lige, ekipa TSC Bačke Topole sada želi izlazak iz serije slabijih rezultata.

Dugo su bili neporaženi, nekoliko sedmica čak i sedeli na vrhu tabele, ali u poslednjih šest mečeva imaju tek jednu pobedu. To će pokušati da promene protiv Mladosti iz Lučana, kaže trener ekipe Zoltan Sabo.

"Ova utakmica dolazi nam posle dve nedelje pauze u prvenstvu, koje smo iskoristili pre svega da se odmorimo posle napornog rasporeda. Sada smo se pripremali za Mladost, dobru ekipu, koja u poslednje vreme igra čvrsto, daje malo golova, ali igra i odličnu odbranu. Imaju dobre rezultate i nas očekuje teška utrakmica", rekao je Sabo i dodao da veruje da je njegova ekipa spremna da ostvari pobedu u Lučanima.

Takva očekivanja ima i raspucani napadač Vladimir Silađi.

"Dve utakmice koje smo odgrali sa njima nisu u ovom trenutku merodavne. Očekujem da odmah na početku, u prvih 15-20 minuta, otvorimo utakmicu sa pogotkom, i potom gradimo rezultat. Nadam se da ćemo tu njihovu čvrstu odbranu probiti na vreme i tako sebi olakšati posao", kazao je Silađi.

TSC i Mladost su se ove sezone sastali u drugom kolu Superlige, kada je u Senti bilo 5:1 za domaće, dok je pre mesec dana u Kupu Srbije ekipa iz Lučana bolje izvodila jedanaesterce.

Bačka Topola je trenutno peta na tabeli sa 29 bodova, dok Mladost na osmoj poziciji ima sedam bodova manje.