Fudbal

Pljušte pohvale u Vojvodini: BRAVO za sve, a posebno za Drinčića

Izvor mondo.rs

Novosađani izuzetno zadovoljni urađenim ove jeseni.

Izvor: MN Press

Podatak da je Vojvodina već u novembru ostvarila više pobeda nego čitave prošle sezone dovoljno govori o tome koliko je na "Karađorđu" ove jeseni druga priča u odnosu na takmičarsku 2018/19.

Ekipa Nenada Lalatovića trenutno je druga na tabeli i na odličnom je putu da vrati novosadski klub u Evropu posle dve sezone.

Rukovodstvo kluba, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem ima značajne razloge za zadovoljstvo.

"Čestitam na pobedi protiv Napretka našim igračima i članovima stručnog štaba, na čelu sa Nenadom Lalatovićem, a posebno sam zadovoljan time što smo u drugom poluvremenu videli onakvu Vojvodinu kakvu želimo - borbenu i nadahnutu", rekao je on i istakao da su "lale" imale u sastavu petoricu reprezentativaca.

Takođe, Gajić je naglasio učinak lidera ekipe i posebno akcentovao to da Novosađani nisu pravili velike promene u sastavu - ali jesu u ostvarenim rezultatima.

"Posebno moram da pohvalim i Nikolu Drinčića, koji je motor ekipe, ali i ostale fudbalere koji su prošle sezone bili u našem pogonu i za koje smo verovali da imaju kvalitet da iznesu teret kluba kao što je Vojvodina. Među njima treba spomenuti i igrače koje smo angažovali letos, poput Bojića, Gemovića, Đurića, Đurišića... A svi oni zajedno pokazuju veliku lojalnost prema klubu", dodao je predsednik Vojvodine.

Gajić je pohvalio i navijače, za koje je rekao da u sve većem broju dolaze na stadion, a izrazio je i zahvalnost direktoru kluba Dušanu Bajatoviću.

"Nakon tri-četiri meseca mog predsednikovanja, sada sam potpuno siguran da smo na pravom putu ka ostvarenju vrhunskih rezultata, koji i pripadaju najstarijem građanskom klubu u Srbiji. Istovremeno, moram da pohvalim i ono što se ne vidi, a to je da svi zaposleni u klubu veoma marljivo izvršavaju svoje radne zadatke", dodao je on.

Ovako je Vojvodina pobedila Napredak, golovima Bojana Matića i Miodraga Gemovića:

Vojvodina pobedila Napredak (SPORT)
Izvor: YouTube/SuperLiga