Fudbal

Milošević o "šestici" Zvezde: Nikad se neću radovati tuđoj nevolji!

Izvor mondo.rs

"Sam rezultat nije iznenađujući, niti ga shvatam katastrofalno", poručio je trener Partizana.

Izvor: MN Press

U domaćem prvenstvu ljuti rivali, a u Evropi - podrška!

Više puta ove sezone Savo Milošević i Vladan Milojević poželeli su sreću i čestitali jedan drugom na rezultatima Crvene zvezde i Partizana u međunarodnim takmičenjima, što je zaista lepo videti u srpskom fudbalu, gde prečesto ima loše energije...

Novinari koji će izveštavati sa meča Partizana u Hagu, protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope, zamolili su Miloševića i za komentar poraza Zvezde u Ligi šampiona.

U pitanju je nimalo prijatan poraz od Bajerna (0:6) i Milošević je imao šta da kaže...

"To je naša realnost kad se susrećemo sa najvećim evropskim ekipama. Zaista nije lako. Nikad se neću radovati tuđoj nevolji", naglasio je trener Partizana.

"Ono sinoć je bila teška utakmica po Zvezdu, sam rezultat nije iznenađujući, niti ga shvatam katastrofalno, a možda je za crveno-bele i sve nas dobro što se ovo desilo, da shvatimo neke stvari i ne zatvaramo oči pred problemima. I mi smo se sa sličnim sreli u Mančesteru".

***pogledajte hajlajtse sa utakmice od sinoć***


Dvojica trenera već su govorila o tome da se mečevi u Evropi i Superligi ne mogu porediti.

Zbog toga, veruju oni, imaju i toliko problema kada izađu na međunarodnu scenu pošto nisu navikli na toliko brz i agresivan fudbal, gde su uglavnom u podređenom položaju, što je sušta suprotnost onome u domaćem šampionatu.

"Naš fudbal ima dosta problema, a ovakve situacije moramo da koristimo kako ismo izvlačili pouke i u budućnosti bili bolji", zaključio je Savo Milošević.

Mnogi igrači Zvezde, kao i sam Milojević, govorili su o energiji, a to je primetio i trener Partizana.

"Govorim dobronamerno: nije mi se dopala energija igrača tokom 90 minuta. Gubila je Zvezda dosta utakmica u Ligi šampiona u poslednje dve godine, ali je uvek imala energije malo više od one sinoć. Ne ulazim u razloge. Verovatno je teško konstantno igrati tako zahteven utakmice sa istom energijom", poručio je Milošević.

Odlazak fudbalera Partizana u Holandiju (SPORT)
Izvor: TV Partizan