Fudbal

Tuga u svlačionici Partizana: Valjda nas neće ubiti sve ovo

Izvor MONDO/Tanjug

Igrači Partizana ne mogu da shvate šta im se dogodilo posle sjajne utakmice. "Na glup način smo izgubili i ostali bez Evrope", rekao je Pavlović. Zdjelar žali zbog trećeg gola.

Ni crno-belima još uvek nije jasno šta se tačno dogodilo na stadionu Den Haga i kako su posle perfektnog izdanja uspeli da u finišu utakmice sve stečeno protiv AZ Alkmara ispuste i dozvole Holanđanima da izjednače i obezbede "proleće" u Evropi.

Saša Zdjelar i Strahinja Pavlovića teško su pronalazili reče da opišu šokantnu završnicu.


"Jako je teško, odlična utakmca za nas do 85.minuta, a onda je sve palo u vodu. Odigrali smo odlično, ali moramo dalje. Svi igrači su tužni, ali šta da se radi. Sa ovom igrom koju smo imali nisam razmišljao o trećem golu, mislio sam da ćemo moći da izdržimo, ali iz ove perspektive trebao nam je treći gol", rekao je Zdjelar novinarima posle meča.

Defanzivac Strahinja Pavlović čestitao je rivalu na borbenosti i dodao da je Partizan propustio svoje šanse.

"Sta da kažem... Propustli smo nekolilo šansi, ušli smo u konfuziju. Oni su krenuli na sve ili ništa, svim silama, išli u napad. Propustili smo šanse. Njima svaka čast na igri i borbenosti, mislim da smo morali da damo još jedan gol i da privedemo meč kraju. Na glup način smo izgubili i ostali bez Evrope", rekao je Pavlović, koji je objasnio i kakva je atmosfera u svlačionici.

"Naravno da je šok za sve nas. Za vikend igramo u prvenstvu i pokušaćemo da stignemo prednost Zvezde. Pokušaćemo da nas ovo ne ubije previše", rekao je Pavlović.