Fudbal

Napredak ga ubeđivao da ostane, ali Rogan ni da čuje - OSTAVKA

Izvor mondo.rs

Kruševljane će na proleće voditi novi trener...

Izvor: MN Press

Predrag Rogan (45) više nije trener Napretka.

Mladi trener podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Kruševljana nakon poraza od Inđije u subotu, i to nakon preokreta 3:1 (0:1), pa je odmah nakon utakmice saopštio rukovodiocima kluba da odlazi.


Pokušao je sportski direktor Bojan Miladinović da ga ubedi da ostane, nadao se da će se to promeniti preko prospavane noći, međutim Predrag Rogan bio je čvrst u svom stavu.

Tako je dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva otišao iz kluba i ekipu već vodi pomoćnik Ivan Stefanović, a pretpostavlja se da će za proleće u Napretku izabrati novog trenera koji će pokušati da "razmrda" ekipu.

"Prvi put posle utakmice nisam ušao u svlačionicu, bio sam ljut i razočaran i hteo sam da izbegnem teške reči. Kao što sam već rekao, nije sporan poraz, već odnos pojedinaca, a kao neko ko sastavlja tim, snosim punu odgovornost i odlučio sam da se povučem", rekao je mladi trener Predrag Rogan koji je ovog leta stigao u Kruševac iz Subotice, pošto je nasledio Milorada Kosanovića.

Rogan je ekipu vodio na 19 utakmica i ostvario je pet pobeda, tri remija i 11 poraza.

Ovo je inače sedma promena trenera u Superligi od starta sezone pošto su to prethodno uradili Radnički (Krunić/Kosanović), Proleter (Ćurčić/Žigić), Radnik (Vanić/Krunić), Inđija (Blagojević/Janjić, Rad (Korak/Radojičić) i Mačva (Tešović/Aničić).