Fudbal

Zašto je "Recko" izbačen iz aviona? "Mađarica nije imala da mi vrati kusur"

Izvor mondo.rs

Dragan Antić objasnio svoje viđenje neprijatne situacije, zbog koje je morao da napusti letelicu u Nišu. "Morao sam da podignem glas"

Izvor: MN Press

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić (56) napravio je prošlog vikenda incident na aerodromu u Nišu i bio je udaljen iz aviona, sa leta za Memingen.

Zbog njegove svađe sa stjuardesom reagovala je policija i udaljila ga nakon sukoba sa stjuardesom.

U izjavi za dnevni list "Alo", Antić je objasnio svoje viđenje te situacije.

"Da li sam ja kriv što Mađarica, pošto je reč o privatnoj kompaniji, nije imala da mi vrati kusur?", rekao je on.

"Neću koristiti Đoletov tekst 'Slabo divanim madžarski', pošto uopšte ne znam taj jezik. Komunicirali smo na engleskom. Letim više od 40 godina i nikada nisam imao ni najmanji, a kamoli sličan problem", dodao je Antić.

"Avion je bio solidno popunjen, ali je bilo desetak praznih mesta. Seo sam na duplo sedište za koje treba doplata od 15 evra. Mađarska stjuardesa je prišla i tražila novac. Odmah sam izvadio novčanicu od 200 evra, jer manju nisam imao i tada je nastao problem. Uporno mi je tražila 15 evra, da bi na kraju bacila novčanicu, počela da urla i pravi scene", u dahu je prepričao trener.

"Uljudno sam joj se obratio, ali pošto nije prestajala da histeriše, definitivno sam morao da podignem glas", objasnio je trener zašto je započeo svađu.

Izvor: MN Press

Antić je rekao da zbog ove neprijatnosti nije ni otputovao.

"Upropastila mi je sve planove. Trebalo je da preko Memingena odem do Minhena, obavim posao i odmah se vratim, jer moj Dinamo igra važan meč protiv Trajala. Ovako, bratanac me je vratio automobilom u Vranje, pa ću u Nemačku ići čim se završi polusezona. Ništa od ovoga ne bi bilo samo da je imala da mi vrati kusur i da se ponašala kao dama, što joj je u opisu posla", dodao je on.