Fudbal

Hoće li napadač Radnika među rođendanskim poklonima naći i ponudu Zvezde?

Izvor mondo.ba

Momak iz Bijeljine interesantan crveno-belima, ali čekaju se konkretni potezi.

Izvor: MN Press

Krilni napadač Radnika iz Bijeline, Vladimir Bradonjić, na meti je Crvene zvezde!

Po pisanju ''Glasa Srpske'', ofanzivac iz Rudog, rođen 1999. godine, zapao je za oko rukovodstvu beogradskog kluba i vodno su već započeti pregovori sa menadžerskom agencijom koja zastupa momka koji će 11. decembra proslaviti 20. rođendan.

Bradonjić u izjavi za banjalučki list nije dao konkretan odgovor na temu transfera.

"Imam ugovor sa Radnikom do leta 2022. godine i do tada samo razmišljam o rezultatima koje postižem sa Bijeljincima. Najvažnije mi je da dobro igram, a o eventualnom odlasku u neku drugu sredinu još je rano pričati", istakao je fudbaler koji je u tekućoj sezoni nastupio na 13 utakmica u Premijer ligi BiH i postigao pet golova, uz jedan het-trik: protiv Zvijezde 09.

Bradonjić je u dresu Radnika već odigrao 47 premijerligaških utakmica i postigao devet golova. Takođe, odigrao je i jedan meč za omladinsku reprezentaciju Srbije, u martu prošle godine protiv Bugarske.

"Za njega je osim Zvezde interesovanje pokazalo još nekoliko inostranih klubova, baš kao i za Demira Pecu, ali konkretnih razgovora još nije bilo. Da li će ih biti ove zime još je rano pričati. Treba sačekati početak prelaznog roka, pa ćemo videti šta će biti", strpljiv je direktor Radnika, Nebojša Tomić.

"Glas Srpske" podseća da je klub iz Bijeljine u proteklih nekoliko godina realizovao tri transfera, koja su u dobroj meri pomogla finansijskoj stabilizaciji kluba.

U avgustu 2016. godine Radnik je za 500 000 evra napustio Samir Memišević i postao član holandskog Groningena, zatim je početkom 2018. Besim Šerbečić za duplo manji iznos prodat norveškom Rozenborgu, a sredinom prošle godine Dino Beširević je postao stanovnik Splita. Za njegove usluge tim sa Poljuda je izdvojio 450 000 evra.