Fudbal

Sergej OPET na audiciji za igrača Juvea i poruka Sariju: Niste u formi...

Izvor mondo.ba

Srpski reprezentativac i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić veruje da rimski tim ima dobre šanse da stigne do pobede nad Juventusom, s obzirom da "torinska ekipa nije u dobroj formi".

"Nebesko-plavi" u subotu na "Olimpiku" dočekuju aktuelnog šampiona Italije u 15. kolu Serije A, a reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić vjeruje da Lacio ima dobre šanse za povoljan ishod.

"Možemo ostvariti dobar rezultat, a takođe i probati da stignemo do pobede. Oni nisu u dobroj formi, to je bolje za nas. Moraćemo se drugačije pripremiti za meč jer Juve ima najbolju ekipu i najbolje pojedince", rekao je Milinković-Savić.


Srbin je u medijima često pominjan kao nova akvizicija Juvea, pa je upitan da li će uskoro preći u ekipu iz Torina i biti njen "pokretač".

"Dobro pitanje. Ne znam, ali za sada mislim igrati za Lacio i biti pokretač naše igre", dodao je Sergej, koji je mišljenja da je Lacio ove sezone promenio mentalitet posle prošlogodišnjeg neuspeha i samo osvojenog osmog mesta na tabeli.

"Mentalno se menjamo. Moramo igrati od prvog do 90. minuta i postizati više golova. Pokušavamo da dođemo do toga gde želimo, a to je plasman među prva četiri tima. Nakon toga, probaćemo i više, ali nikad se ne zna", naglasio je srpski fudbaler.

Rimski klub je trenutno na trećoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova, šest manje od drugoplasiranog Juventusa, odnosno sedam, od lidera prvenstva milanskog Intera.