Fudbal

Suma je uveren: PRAVI Partizan na proleće, Milošević nas "podigao"

Autor Pavle Knežević

Gvinejac ističe da je pobeda protiv Rada vrlo važna posle kiksa protiv Napretka.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Partizan je bio daleko od izvrsne igre, ali je upisao trijumf. To je i glavni utisak Sejdube Sume nakon pobede 2:1 protiv Rada.

Kreativac crno-belih je bio strelac pobedonosnog pogotka na "Banjici", kojim je njegov tim ostvario 13. pobedu u Superligi.

Suma ističe važnost uspešnog rezultata posle poraza protiv Napretka.

"Važna pobeda za nas posebno posle poslednjeg kola kada smo posle vođstva od 2:0 sasvim prosuli bodove. Svi dajemo maksimum, ali kako se približava kraj sezone kod svih nas je proradio i umor. Ipak, ova ekipa se mnogo podigla od kada je došao šef Milošević i u svakom trenutku smo svesni naše odgovornosti", kaže Partizanov Gvinejac.

Suma ističe i da navijači crno-belih, uprkos svemu, mogu da vide napredak ekipa.

"Mislim da navijači Partizana bez obzira na povremene padove treba da budu zadovoljni našim celokupnim napretkom koji je zaista otišao na više od 80% od samog starta. Pridružiće nam se i Lazar Marković, Natho će proći pripreme i mi ćemo biti pravi. Ovaj tim je kolektiv bez obzira što svako od nas želi da pokaže i individualni kvalitet", zaključio je Suma.

Partizanu su do kraja jesenjeg dela sezone ostale utakmice protiv Astane u Ligi Evrope i Radnika u zaostalom meču Superlige.