Fudbal

Navijačima Čelsija nije smešno: Čoveče, da li znaš koji broj nosiš?

Izvor mondo.rs

Fudbaler Monaka rešio da izađe iz igre, iako je četvrti sudija pokazivao broj koji on ne nosi.

Ekipa Monaka je u subotu savladala Amijen, tim koji je u katastrofalnoj formi. Jedan od zanimljivijih detalja desio se vezisti kluba iz kneževine.

Tijemue Bakajoko je sada na pozajmici u Monaku, klubu koji ga je i proslavio. Epizode u Čelsiju, a zatim Milanu, nisu bili previše uspešne, pa se vratio tamo gde je bio sjajan. Doduše, ovog puta je napravio gaf.

Kada je četvrti arbitar na meču protiv Amijena podigao semafor, na njemu je pisao broj 14. To je broj koji je Tijemue Bakajoko nosio u Monaku, ali tokom prvog mandata u ovom klubu.

Sada je to bio signal da iz igre izađe Balde Keita, momak koji trenutno nosi 14. Zamena je bila spremna, a iz igre je krenuo da izlazi pogrešan igrač, onaj koji sada nosi 6. Bakajoko se već pozdravio sa igračima na terenu i aplaudirao publici, dok nije shvatio šta se dešava.


Tokom 81. minuta meča, ipak se desilo ono što je trener Monaka i zamislio. Nesporazum je lako rešen, a ovaj potez je izazvao mnogo smeha, čak i među prvotimcima Monaka.

Tri boda su bila obezbeđena, pošto je Monako u tom trenutku već imao tri gola prednosti. To je treća pobeda u poslednja četiri kola za ekipu Leonarda Žardima, koja se sada udaljila od opasne zone. U narednoj rundi će igrati protiv Anžea, tima koji ima isti broj bodova.