Fudbal

Zvezdin spisak putnika za Atinu: Ima li Boaćija u avionu?

Izvor mondo.rs

Vladan Milojević na odlučujuću utakmicu Lige šampiona poveo 19 ili 20 fudbalera, nije baš jasno.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde uputili su jutros u Atinu, gde ih u sredu od 21.00 čeka odlučujuća utakmica Lige šampiona protiv Olimpijakosa (prenos na TV Arena Sport 1).

Pobednik će zauzeti treće mesto u grupi, iza Bajerna i Totenhema, što znači da će krajem februara igrati šesnaestinu finala Lige Evrope.

Suvišno je govoriti koliki bi to bio uspeh za klub iz Srbije, kojem je dovoljan i remi...

Vladan Milojević je na put poveo 19 ili 20 fudbalera - znamo da to zvuči čudno, ali prvobitno je na klupskom sajtu bilo objavljeno 19 imena, da bi potom bio dodat Ričmond Boaći.

Ostavljen je, međutim, podatak da je na spisku putnika 19 fudbalera, a napadača iz Gane nema na fotografijama, kao i na videu igrača (19) koji izlaze iz autobusa po dolasku na stadion.

Napadač iz Gane bio je starter u prethodnoj utakmici crveno-belih na međunarodnoj sceni (0:6 protiv Bajerna), ali od tada ga nije bilo u timu zbog istegnuća mišića. Propustio je tri utakmice i veliko je pitanje da li će se naći u protokolu za ovako važno gostovanje. 

Dok čekamo objašnjenje da li je Boaći sa saigračima ili ne, iznenađenje je i to što nema Dušana Jovančića za kog se očekivalo da bi mogao da bude u timu od početka, kao u poslednjoj utakmici protiv Spartaka iz Subotice, ali se nije našao u avionu.

Evo i svih igrača koji su se našli na (dopunjenom) trenerovom spisku: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Santana Žander, Milan Rodić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov, Tomane, Ričmond Boaći.