Fudbal

Bajer se pojačao: Najveći ljubavnik Južne Amerike stigao u Leverkuzen

Izvor mondo.rs

Fudbalski klub iz Leverkuzena dobio je novo pojačanje, argentinskog vezistu koji je u centru pažnje bio zbog nekih drugih stvari, a ne fudbala.

Iako prelazni rok još nije počeo, Bajer iz Leverkuzena će u drugom delu sezone biti jači. Novi fudbaler nemačkog kluba postao je Ezekijel Palasios, dosadašnji fudbaler Rivera.

Povremeni reprezentativac Argentine igra u veznom redu, ali fudbalska karijera nije ono čime je privukao pažnju svetske javnosti. Ljubavne afere su ono po čemu je poznatiji.

Ezekijel Palasios je rođen 1998. godine, a već četiri sezone je u prvom timu River Plejta. Do sada je već sakupio četiri nastupa za seniorsku selekciju Argentine.

Leverkuzen je Palasiosa platio 22 miliona evra, a u nemačkom klubu će provesti narednih pet godina. On u Leverkuzen stiže samo šest meseci nakon što je ovaj tim na sve načine pokušavao da dovede Olma iz zagrebačkog Dinama, ali u tome nisu uspeli.

Da se sada vratimo na zanimljiviji deo Palasiosovog života. On je pažnju svetske javnosti privukao na sebe tokom leta 2018. godine, a gotovo svi svetski mediji su preneli njegovu životnu priču.

Tada je bio u vezi sa instagram modelom Sol Perez, a u javnost su isplivali detalji njihove veze. Nakon toga, javnosti se obratila Julijana Oreljano, devojka koja je amaterska glumica, pevačica i igračica. Ona je rekla da je takođe u vezi sa mladim fudbalerom, što je izazvalo mnogo bure.

Obe devojke su ubrzo raskinule svoje veze sa novim igračem Bajera, što je u tom trenutku bilo potpuno očekivano. Ipak, priča je dobila neočekivani kraj kada se ispostavilo da pored njih dve, Palasios ima i treću devojku.

Devojka iz njegovog komšiluka, Karen Gramaho, četiri godine je bila u vezi sa ovim dečkom. Naravno, ni njoj nije svidelo sve što je Ezekijel radio u tom periodu, pa je ubrzo i ona ostavila mladog Argentinca. Sve tri devojke su koristile društvene mreže kako bi pokazale koliko je neveran bio mladić.

Osvajanje tri trofeja u seniorskoj karijeri sa Riverom za sada su u senci ovog skandala koji je priredio. Prelazak u Nemačku će, nadamo se, nateraki Ezekijela Palasiosa da se malo više fokusira na fudbal.