Fudbal

Kosanović posle kazne: Oni nisu normalni! Očigledno mnogima smetam

Izvor mondo.rs

Trener Radničkog iznenađen tromesečnom suspenzijom koju je dobio i najavljuje žalbu. "Na osnovu čega su me kaznili? Rekao sam Bondžuliću samo da je bezobrazan i nepristojan. Ne razumem kako su zbog toga mogli da mi zabrane da radim".

Izvor: MN Press

Trenere Radničkog i Javora Milorada Kosanovića i Igora Bondžulića Disciplinska komisija FSS kaznila je suspenzijom tri meseca van fudbala nakon što su se posvađali na konferenciji za medije, gde su pale "teške optužbe".

Kosanović nije krio da je bio veoma iznenađen kaznom.

"Ne mogu da verujem, oni nisu normalni! Na osnovu čega su me kaznili? Rekao sam Bondžuliću samo da je bezobrazan i nepristojan. Ne razumem kako su zbog toga mogli da mi zabrane da radim", naveo je za "Sportski žurnal" Kosanović.

Iskusni stručnjak dodao je da je pre izricanje kazne poslao i zvaničnu izjavu Disciplinskoj komisiji FSS.

"Napisao sam da bi trebalo da ispitaju Bondžulića jer je rekao da sam nameštao utakmice, ništa drugo. Neko može da me javno pljuje i optužuje i da zbog toga i ja budem kažnjen, nečuveno! Očigledno je da mnogima smetam".

On je rekao da će se žaliti na odluku.

"Naravno da ću da uložim prigovor, nema mi druge. Ovakva kazna ne može da opstane", istakao je trener Radničkog.

Jedina dobra stvar za Kosanovića i Bondžulića je što im je kazna izrečena uoči zimske pauze u Superligi, tako da će je odrađivati dok prvenstvo nije u toku, pa će se na klupe svojih timova 17. marta.