Fudbal

APLAUZ: "Pritisak je kad majka radi TRI posla, a ne kad ja šutiram penal!"

Izvor mondo.rs

Surova i iskrena poruka kapitena Votforda posle pobede nad Mančester junajtedom.

Lekcija kapitena Votforda!

Troj Dini (31) postigao je pogodak iz jedanaesterca u neočekivanoj pobedi svojih "stršljenova" protiv Mančester junajteda (2:0), ali još veći utisak od dobre igre na "Vikeridž roudu" ostavila je njegova izjava posle utakmice.


Dini je odrastao u problematičnoj porodici, i sam je imao problema sa zakonom, a dugo je igrao na poluprofesionalnom nivou pre nego što je postao fudbaler Votforda.

Svoje početke i siromaštvo u detinjstvu ne zaboravlja.

Na pitanje da li je osetio pritisak prilikom izvođenja penala protiv Mančester junajteda odgovorio je iz srca, a njegova izjava mogla bi da se deli mladim fudbalerima...

"Pritisak? Pravi pritisak je kada sam gledao svoju majku kako radi tri posla da bi osigurala pristojan obrok za Božić, a ne kada igram fudbal", kazao je Troj Dini kome je gol u nedelju bio prvi u Premijer ligi ove sezone.


"Bio sam povređen tri meseca i  nastaviću da radim i nikada neću da pokleknem pred izazovima. Ceo tim je odigrao odlično, srećan sam što ćemo moći da uživamo za Božić".

Troj Dini je od 2010. godine član Votforda s kojim je prvo pet godina igrao u Čempionšipu, dok je u drugih pet u Premijer ligi.

Za ovaj klub postigao je 123 gola na 373 utakmice...