Fudbal

Miloš Vazura nema zamerki na suđenje Partizanu: Glupo smo gubili bodove

Izvor mondo.rs

Direktor crno-belih zadovoljan je suđenjem na utakmicama Partizana u Superligi Srbije. Trenera Miloševića izdvojio kao najboljeg u Srbiji, takođe i igru Partizana. Suma imao ponudu, ali je ostao.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura sumirao je utiske godine na izmaku. Govoreći za "Partizanov vesnik", čelnik crno-belih pričao je šansama "parnog valjka" u borbi za titulu, ali i o suđenju u Superligi.

"U prvenstvu smo glupo izgubili bodove, toga smo sveni. Sada smo u situaciji da imamo '-11' bodova. Razmišljamo o tituli, imamo još dva derbija, ali je pitanje da li je ona dostižna. Olako smo izgubili bodove, nismo bili koncentrisani… Prvenstvo se dobija na 'malim' utakmicama", naglasio je Miloš Vazura.


Voditelj emisije Željko Pantić istakao je da je Crvena zvezda "imala sudije" i da je to najviše uticalo na ubedljivu prednost "večitog rivala".

Partizan TV Miloš Vazura
Izvor: YouTube


Vazura nije želeo da komentariše suđenje na utakmicama Zvezde, ali jeste na Partizanovim.

"Pohvalio bih Sumu. Retko ko bi od domaćih igrača, a kamoli od stranac pristao da produži ugovor šest meseci pre isteka, a da ima ponudu. Mi smo pretpostavljali da će da prihvati, ali smo svi znali da postoji ponuda. Na dan potpisivanja ponuda je iznosila 1.300.000 evra, a uveče, posle parafiranja ugovora, stigla je zvanična ponuda od 4.000.000 evra. Isti klub je u pitanju..."

"Ne želim da komenatrišem suđenje u Superligi Srbije. Ne bih ulazio u to. Ne mislim da se loše sudilo Partizanu u prvom delu sezone, mislim da imamo pošteno suđenje i to je najbitnije. Za Partizan je dobro da u svaku utakmicu mora da uđe sa najjačim timom. Rezultat toga je krunisanje dogovora sa Monakom (transfer Strahinje Pavlovića vredan 10+3 miliona evra) i jedan od rekordnih transfera koji će se desiti posle 1. januara", dodao je Vazura.

Mladi direktor iskoristio je priliku da pohvali stručni štab na čelu za Savom Miloševićem.

"Partizan je u prvom delu sezone, rekoše mi nedavno, postigao preko 70 golova, a krenuli smo od toga da je Sadik 'drvo'. Sada se priča o njegovom transferu. On ne može da ode, mi odličujemo. Imamo igru i dobar tim, napravili smo balans dobrih stranaca i mladih igrača. Možemo da se bavimo i transferima. Mi od njih živimo i od njih najviše punimo budžet", rekao je Vazura.

U Partizanu su, posle svega, zadovoljni!

"Možemo da budemo zadovoljni. Napravili smo dobar tim, Savo Milošević je postao ozbiljan trener, za nas najbolji u Srbiji. Nadamo se da kako bude sticao iskustvo da će biti sve bolji. Mi i kada smo gubili bodove igrali smo dobro, stvarali prilike. To se sviđa navijačima", podvukao je Miloš Vazura.