Fudbal

Kraj odmora za igrače Vojvodine: Prvo na lekarski, pa kod Lalatovića

Izvor mondo.rs

Novosadski klub daleko ranije od svih u Superligi počinje pripreme za drugi deo sezone...

Izvor: MN Press

Već od trećeg dana 2020. godine igrači Vojvodine su u pogonu!

Većina fudbalera "stare dame" tokom današnjeg dana obaviće obavezne lekarske preglede uoči nastavka sezone 2019/20, dok će se u subotu od 10 časova pojaviti na prvom treningu Nenada Lalatovića u Novoj godini.


Razlog za ovako rani početak sezone leži u činjenici da je Vojvodina izuzetno kasno počela letnje pripreme - kada je čekala razrešenje oko rukovodstva i dolaska novog trenera.

Krajem jeseni osetilo se kod igrača Vojvodine da nivo fizičke spreme nije na nivou koji od svojih igrača inače očekuje Nenad Lalatović, tako da je odlučeno da "jako" počnu pripreme za prolećni deo sezone i to nedelju dana pre ostalih rivala u Srbiji.

U narednom periodu igrači Vojvodine će raditi dva puta dnevno - prepodne ih čekaju kondicioni treninzi, a popodne sa loptom.

Izvor: Mondo



Što se tiče igrača koji će se pojaviti na "prozivci" očekuju se svi sem onih koji imaju dozvolu kluba za odlazak (Nikolić, Vučić, Filipović i Petković), dok je novo ime Miljan Vukadinović iz Napretka, dok su najavljena još neka pojačanja u narednom periodu.

Vojvodina će u Novom Sadu raditi do 24. januara kada ih očekuje selidba u Tursku, standardno u Belek, gde će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica.

"Stara dama" je prvi deo sezone u Superligi završila na trećem mestu sa 42 boda.