Fudbal

Ex centarfor Zvezde završio karijeru na "krovu": Čudno je, posle 18 godina

Izvor mondo.rs

Iskusni napadač preselio se na klupu "zmajeva".

Izvor: MN Press

Iskusni centarfor Aleksandar Jevtić (35) dobro je počeo sezonu u dresu Voždovca, postigao tri gola u prvih pet kola, ali se ispostavilo da su to bili njegovi poslednji pogoci u profesionalnoj karijeri.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, BATE Borisova, Čukaričkog i niza drugih timova više neće aktivno igrati, već će u nastavku sezone biti deo stručnog štaba Radeta Kokovića.

Centarfor koji je 2008. debitovao i za "A" reprezentaciju Srbije odlučio je da se posveti trenerskom poslu i zbog toga je veoma uzbuđen.

"Osećam se čudno, što je i normalno posle više od 18 godina karijere, ali sam u isto vreme i uzbuđen zbog svega što me čeka. Želeo bih da se zahvalim ljudima iz uprave kluba, kao i Šefu Kokoviću i stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Drago mi je što ću ostati deo jednog od najbolje organizovanih klubova u Srbiji, i mislim da uz stručni štab mogu da mnogo naučim, tako da jedva čekam sutrašnje okupljanje koje je prvo koje ću dočekati kao trener", izjavio je Jevtić u petak.

Bivši internacionalac iz Šapca stigao je u Voždovac u leto 2018. godine i ukupno odigrao 19 mečeva za "zmajeve", u kojima je postigao četiri gola.

Voždovac će pripreme početi u subotu i u Beogradu 17. januara odigrati test utakmicu protiv Inđije. Posle toga "zmajevi" odlaze u tursku, jer će u Antaliji raditi dve nedelje.

Prethodnih nedelja, Kokovićev tim napustili su Miloš Mihajlov (Inđija), Marko Dević i Nemanja Lakić-Pešić.