Fudbal

PANIKA zbog povrede Mitrovića: "Uopšte ne izgleda dobro!"

Izvor mondo.rs

Nije mogao sam da izađe sa terena...

Ni tri dana posle povrede Aleksandra Mitrovića nema novih informacija iz Fulama.

Srpski napadač napustio je utakmicu protiv Hal sitija (1:0) u 80. minutu pošto se požalio na bol u članku, a pošto nije mogao da ustane - ušla je i lekarska ekipa na teren. Posle intervencije iznesen je sa terena, da bi menadžer Skot Parker tada dao ne tako optimistične prognoze.


"Uopšte ne izgleda dobro...", rekao je Parker o svom najboljem fudbaleru, a zanimljivo da se od tada niko iz kluba nije oglasio o zdravstvenom napadaču Srbina.

"Rano je još da kažemo. Ići će na snimanje i videćemo gde smo sa njim. Deluje da se teško povredio, bar u ovom trenutku. Kada izgubite nekog ko je postigao 18 golova - nikako ne može da vam bude lako bez njega".

Izvesno je da je Mitrović u međuvremenu išao na snimanje članka, ali Fulam na svom zvaničnom sajtu nije objavio nove informacije o svom najboljem fudbaleru.

"Kotidžersi" naredni meč imaju 17. januara protiv Midlsbroa, a verovatno je da će Skot Parker na konferenciji pred utakmicu saopštiti informacije o Aleksandru Mitroviću za koje se nadamo da su dobre - pošto i Srbiju očekuju najvažniji mečevi u ovoj godini - u baražu za Evropsko prvenstvo u martu.

Izlišno je i govoriti o tome koliki značaj Mitrović ima za "orlove".