Fudbal

Dinamo slavi Bobana, od Milana stiže 30.000.000€ za Danija Olma!

Izvor mondo.rs

Mediji u Hrvatskoj pod šifrom "ekskluzivno" prenose da su pregovori Zagrepčana i "rosonera" odmakli.

Dani Olmo je i dalje u centru pažnje, a čini se da je sada u trku za njegov potpis ušao Milan!

Fudbaler Dinamo Zagreba bi vrlo lako mogao da postane najskuplji igrač u istoriji fudbala na ovim prostorima jer su "rosoneri" spremni da plate 30.000.000 evra!

Kako ekskluzivno saznaju zagrebačke "Sportske novosti", italijanski velikan je poslao ponudu za Španca koji bi tako mogao da završi na "San Siru" već u januarskom prelaznom roku.

Olmo je dugo bio dovođen u vezu sa povratkom u Španiju, pre svega Barselonu ili Atletiko Madrid, ali sada je Milan favorit za njegov potpis. Naravno, glavna uloga u celoj priči pripisuje se Zvonimiru Bobanu.

Direktor "rosonera" je dobro upoznat sa kvalitetima Dinamove prve zvezde i za očekivati je da to bude dodatan "plus" za Milan u čitavoj priči. Imajući u vidu kakva je situacija među drugim evropskim klubovima, trebalo bi da 30 miliona bude dovoljno za dovođenje Olma.

Barselona je promenila trenera i prioritet je zamena za povređenog Luisa Suareza, dok Atletiko i dalje nema rešenje na mestu klasične "devetke".

Ranije se pominjao i Bajer Leverkuzen, ali je jasno da oni ne mogu da izdvoje toliko novca.

"Sportske novosti" napominju i da su pregovori Milana i Dinama u odmakloj fazi i da se sada čeka stav Danija Olma. Krilo Zagrepčana je već više puta izjavio da je vreme da ove zime napusti klub i kako stvari stoje, njegova naredna destinacija biće Milan.