Fudbal

Bravo otvorio dušu: Sjajni smo prijatelji, nisam naručio Darkovo ubistvo!

Izvor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler Real Madrida se oglasio nakon što su ga pojedini mediji dovodili u vezi sa pokušajem atentata.

Na Darka Kovačevića je pucano ispred njegove kuće u Glifadi, a razlozi još uvek nisu poznati. Nekadašnji srpski fudbaler je brzo prebačen u bolnicu i za sada se oporavlja dobro.

U periodu od pucnjave do danas, mediji su pokušavali da pronađu neku povezanost Darka i počinioca ovog dela. Između ostalih, kao jedan od osumnjičenih se pojavio Raul Bravo, nekadašnji fudbaler Real Madrida i Kovačevićev saigrač iz Olimpijakosa.

Njih dvojica su, pored vremena kada su bili rivali, zajedno delili igrali u Grčkoj. Taj period koji su proveli u Španiji je bio glavni adut za teoriju po kojoj je Bravo umešan u napad, pošto se za nekadašnjeg defanzivca vezuje nameštanje određenih utakmice Primere.

''Glupost, ove stvari na mene ne mogu da utiču! Moja porodica ludi zbog tih natpisa. bili smo cimeri, sjajni smo prijatelji. Imamo veoma blizak odnos. Ni na Netfliksu ne možete da pronađete film kakav pokušavaju da mi nameste'', rekao je nekadašnji španski igrač.

Kompletna priča oko umešanosti Raula Brava krenula je iz Srbije, odnosno iz jednog tabloidi ka kom je Španac i uperio svoju ljutnju.

''Jedan medij, žuta štampa, objavi nešto takvo, a vi ostanete šokirani. Tamo piše da sam hteo da ubijem Kovačevića. Mnogi me pitaju zašto ne tužim taj medij, ali to ne bi donelo ništa dobro. Ja ne treba da čistim svoje ime, ljudi znaju ko sam'', dodao je on.

Po rečima nekadašnjeg fudbalera on i Darko Kovačević su se čuli nakon atentata, kada ga je Kovačević pozvao. Španac ne zna zašto se sve ovo dogodilo, ali pretpostavlja da je u pitanju pljačka.

Svom nekadašnjem saigraču je poručio da ostane miran u ovom trenutku, a i on će primeniti taj recept u narednim danima.