Fudbal

Vojvodina dovela pojačanje iz Portugala, čeka se "Đoša"

Izvor mondo.rs

Novosadski klub angažovao još jednog novajliju, ali tu nije kraj...

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović je na početku priprema dostavio imena fudbalera koja bi voleo da ima u svom timu za nastavak sezone u Superligi, a Vojvodina je blizu da ih sve dovede.

Posle dolazaka Lazara Stojsavljevića, Miljana Vukadnovića i Momčila Mrkaića, novi član "stare dame" je i Bogdan Mladenović koji stiže iz portugalskog Žil Visentea, a u kom se nije naigrao od odlaska iz Rada prošlog leta.

U pitanju je krilni fudbaler koji je za "građevinare" odigrao preko stotinu utakmica, ali videćemo kako će šest meseci u Portugalu, u kom nije odigrao nijedan meč zbog povrede, uticati na njega.

Osim njega, Vojvodinu bi trebalo da pojača i Stefan "Đoša" Đorđević, koji je sa Lalatovićem sarađivao u pet klubova, a koji mu je neophodan na poziciji levog beka, pošto Novosađani trenutno imaju samo jednog igrača na tom mestu (Mladen Devetak).

Što se tiče još jedne želje trenera Vojvodine, iskusnog Marka Petkovića, utisak je da će on sačekati "finiš" prelaznog roka do konačne odluke da li će pojačati klub sa "Karađorđa".

Vojvodina u petak odlazi na dvonedeljne pripreme u Tursku gde će se spremati za Superligu.