Fudbal

Vojvodina krenula u Belek: Nema Ezea, tu su još dva pojačanja

Autor Milutin Vujičić

Novosadski klub seli se u Antaliju gde ih čekaju teški rivali na pripremama i uigravanje pred nastavak sezone u Superligi.

Posle skoro tri nedelje rada u Novom Sadu, gde je fokus bio na fizičkoj spremi, fudbaleri Vojvodine otputovali su jutros u Antaliju gde će pre svega raditi na uigravanju i taktici.

Trener "stare dame" Nenad Lalatović odredio je 28 putnika za put u Belek, a na njemu ima i određenih iznenađenja.

Izvor: Mondo

26. 01. Šahtjor Donjeck

29. 01. Rapid Beč

01. 02. Maribor

03. 02. Lavov

05. 02. Dinamo Moskva

06. 02. Rubin Kazanj

Najvažniji izostanak tiče se Vinsenta Ezea, nigerijskog napadača koji je u klubu već dve godine, a za kog postoji mogućnost da tokom zime promeni sredinu. On će ostati u FC "Vujadin Boškov" i trenirati sa mlađim fudbalerima do konačnog raspleta.

Na spisku su novajlije Miljan Vukadinović, Lazar Stojsavljević, Momčilo Mrkaić, Bogdan Mladenović i Nikola Mirić, ali i još dvojica novopridošlica.

Vojvodina je izgleda uspela da se dogovori sa Radničkim oko Stefana Đorđevića, dok je stiglo i pojačanje na štoperskoj poziciji koja je trenutno deficitarna zbog povreda. To je Nikola Andrić koji dolazi iz Mladosti iz Lučana.

Sa ekipom na pripreme putuje i Bojan Matić, koji je u pregovorima sa Partizanom, a uskoro ćemo saznati da li će i ubuduće nositi dres Vojvodine ili će ga klub pustiti.

Što se tiče rivala na pripremama, izuzetno su teški...