Fudbal

Postaje neprijatno koliko Mančester junajtedu NIŠTA ne ide

Izvor mondo.rs

Teško je pronaći polje u kom su uspešni, mada uvek mogu da pokažu "finansijske izveštaje" koji im idu u prilog.

Najuspešniji engleski klub Mančester junajted nalazi se u velikim problemima od odlaska ser Aleksa Fergusona i čini se da im predstoji dugačak put ka povratku na staze stare slave.

Bez titule su sedam godina, deluje da svake godine igraju sve lošiji fudbal, igrači deluju nezadovoljno i zrače "negativnom" energijom, a uprkos tome što su i dalje najbogatiji klub na svetu - ne mogu nijednog kvalitetnog fudbalera da privole kod sebe.


Razlog za to jeste neizvesna sudbina Olea Gunara Solskjera, kao i izostanak jasnog plana kluba za budućnost, kao i užasno vođeni pregovori sa igračima za koje su zainteresovani.

Iako im nedostaje najmanje po fudbaler u svakoj liniji tima - nisu angažovali nijedno pojačanje ove zime, igrački kadar će na leto biti još manji pošto mnogima ističu ugovori, a navijači su se taman poradovali kada su u medijima ugledali informaciju da ipak dolazi novo lice.

Vodeći listovi u Engleskoj objavili su informaciju da je norveški talenat Sander Berge (21) uslikan u trening centru Karington i da je nakorak od potpisa za Junajted.

U pitanju je visoki vezista Genka koji obećava, ali... to nije bio on!

Istina, Junajted je zainteresovan za Bergea, koga želi i Šefild junajted, međutim mladić koji je viđen na u trening centru slavnog kluba je 15-godišnjak koji će pojačati rezerve "crvenih đavola", a igra na poziciji golmana.

Malo je reći da je ovo rastužilo navijače Junajteda koji čekaju igrača koji će podići njihov nivo igre, ali sve je izglednije da to nećemo videti do leta.