Fudbal

Barsa da ZABORAVI na Tadića: Navijači Ajaksa zbunjeni, direktori ni da čuju

Izvor mondo.rs

Vest o odlasku Dušana Tadića u Barselonu brzo je stigla do Holandije...

"Bomba" koja je eksplodirala u Italiji čula se i u Holandiji.

Mediji u toj zemlji burno su i oprečno odreagovali na šokantnu vest o prelasku Dušana Tadića u Barselonu, a jedan od vodećih fudbalskih novinara u Amsterdamu i autor podkasta "Pantelić" (jasno je po kome je nazvan) oštro je demantovao fudbalsku vest dana u Evropi.

Pozivajući se na izvore sa "Johan Krojf" stadiona, gde je u toku večeri razgovarao sa direktorima Ajaksa, Frek Jansen tvitnuo je oko 22 časa da "Barselona može da zaboravi na kapitena Ajaksa".


Tadić je prošlog leta potpisao novi ugovor sa Ajaksom do 2023.

"Zanimljiva glasina dolazi iz inostranstva o tome da je Barselona izabrala Dušana Tadića za sledeće pojačanje. Reakcija menadžmenta Ajaksa bila je ista kao i u prethodnom periodu: Klub ne dozvoljava transfere važnih igrača u ovom prelaznom roku", napisao je Jansen na Twitteru.

Iskustvo nas uči da ovakve reakcije nekada predstavljaju demanti, a nekada služe u svrhu pregovora i zauzimanja što bolje pozicije.

Sve suprotno moglo je da se pročita na portalima katalonskih listova "Mundo Deportivo" i "Sport", koji su se "uključili" u ovu priču i potvrdili da se kapiten "orlova" ozbiljno razgovara u kancelarijama "Kamp nou" stadiona.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Na kraju, postoji i treća strana, ona koja zastupa srpskog fudbalera, čiji će glas u ovom slučaju imati veliku težinu.

Definitivno, pratićemo ovu sagu, baš kao i navijači "kopljanika", kojima se ideja o odlasku Tadića iz kluba uopšte nije dopala.

Štaviše.