Fudbal

Evertonu malo Barsinih STO MILIONA!

Izvor mondo.rs

Katalonci baš žele da nađu zamenu Luisu Suarezu...

Juče je vest dana bila da je Barselona zainteresovana za Dušana Tadića, a danas je stiglo još veće iznenađenje.

Šampion Španije je ponudio 100.000.000 evra za Brazilca Rišarlisona ne bi li ga doveli iz Evertona, a "karamele" su to - odbile!

Neverovatne vesti stižu sa Ostrva gde "Skaj Sports" tvrdi da je Barselona poslala ponudu od ravno 100 miliona za prvog napadača ekipe Karla Anćelotija, ali je Everton to bez mnogo razmišljanja odbio!

Kako se navodi, Barselona je baš očajna da dovede napadača kao zamenu za povređenog Luisa Suareza, a Erik Abidal je navodno veliki fan Brazilca.

Rišarlison je prema pisanjima želja Barse još od prošlog leta, kada su se stidljivo raspitivali, a već u januaru su bili spremni da ponude čitavih 100 miliona.


Brazilac je potpisao petogodišnji ugovor sa Evertonom u decembru i "karamele" ne žele da izgube prvog napadača par dana pre kraja prelaznog roka, uprkos basnoslovnoj ponudi.

Abidal navodno veruje da bi Rišarlison bio idealna zamena za Urugvajca, međutim, postavlja se pitanje vredi li zaista "iskeširati" toliko novca za tako kratkoročno rešenje kakvo je u ovom trenutku potrebno Barsi.

Očigledno je da Barselona u ovom trenutku baš i ne zna šta radi, a u tri dana ove sedmice već su "pucali" na tri različita pojačanja.

U ponedeljak su želeli Rodriga Morena iz Valensije, u utorak je Tadić bio cilj, a već u sredu je stiglo novo ime.

Posle glatkog odbijanja Evertona, Barselona je ponovo na potezu...