Fudbal

Partizanu fale desni bekovi, zato je Cucin opet crno-beli! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Za trenera Partizana turniru u Kataru poslužiće da utegne ekipu pred početak Superlige Srbije. Cucin vraćen zbog manjka desnih bekova, Škrbić ostao zbog ograničenja broja igrača...

Izvor: FK Partizan

Partizan ima jasan plan za ono što ga čeka u Kataru.

Crno-beli otputovali su u Dohu, gde ih u narednih desetak dana čekaju tri jake kontrolne utakmice. Već u subotu (od 12h) "parni valjak" će odmeriti snage sa moskovskom Lokomotivom.


Trener Partizana Savo Milošević i njegovi saradnici iz stručnog štaba ovaj put će akcenta staviti na "sređivanju" igre.

"Akcenat će biti na samoj igri, za razliku od Beleka, gde je bio na fizičkoj pripremi. Čeka nas zanimljiviji deo priprema", počeo je Milošević.

Crno-beli su se u ponedeljak vratili iz Antalije, imali su dva slobodna dana, a već u petak ujutru su krenuli na daleki put.

"Bitno je da su igrači imali vremena da se odmore od prvog dela priprema koji je bio jako naporan. I drugi deo će biti intenzivan, ali opet drugačiji. Igraćemo utakmice na svaka tri dana i već sutra nas čeka prva", dodao je Milošević.

Sa ekspedicijom Partizana krenuo je i Luka Cucin, momak koji je zbog deficita na poziciji desnog beka vraćen sa pozajmice iz Inđije.

"Imamo problem sa Aleksandrom Lutovcem i fizički nemamo više igrača na desnom beku osim prve opicije Nemanje Miletića, odlučili smo se da vratimo Cucina. Njega poznajem iz mlađih selekcija FSS i to je dobro. On je dete Partizana i trebalo bi vrlo brzo da se navikne na ono što radimo i igru crno-belih", stava je strateg Partizana.


Napadač Miljan Škrbić nije u avionu za Katar.

"Za sada još uvek nema novosti... Videćemo u danima koji dolaze. Nismo ga poveli jer smo bili limitirani sa spiskom i mogli smo da povedemo 25 igrača. Može da se dogodi da dovedemo još nekog igrača, ostaje sve otvoreno".

Uroš Vitas više nije opacija...

"Ne bih spekulisao. Rekao sam da ćemo probati da dovedemo igrače u defanzivi, ali i da nećemo dovoditi samo da bismo dovodili, već samo ako nam je igrač potreban", jasan je Milošević, koji je još jednom naglasio da će rezultat na turniru biti u drugom planu.


"Samo kao provere doživljavamo naredne utakmice. Ne dopada mi se da igramo takmičarske utakmice u pripremnom periodu. Čak i ako pobeđujete, to je sve varljivo i može vrlo lako da vam stvore lažnu sliku. Trudićemo se da popravljamo igru, damo maksimum, ali nam rezultat neće biti najbitniji", rekao je Savo Milošević.