Fudbal

Danilo Pantić se vraća u Čelsi, završio u Mađarskoj

Izvor mondo.rs

Bivši igrač beogradskih crno-belih nije zadovoljio na pozajmici...

Izvor: MN Press

Danilo Pantić nije uspeo da se pokaže u Mađarskoj! Bivši fudbaler Partizana je trebalo da bude igrač MOL Vidija do kraja ove sezone, ali je klub iz Fehervara rešio da pozajmicu prekine na pola puta.

Medji u Mađarskoj su poslednjeg dana prelaznog roka doneli odluku da raskinu saradnju.

Kako pišu tamošnji mediji, Pantić nije uspeo da se nametne i dovoljno dobro pokaže u Vidiju, gde za šest meseci nije uspeo da zabeleži ni gol ni asistenciju.

Pantić je u Mađarsku stigao na poziv Marka Nikolića, tadašnjeg trenera kluba, međutim ni bivši šef struke Partizana nije uspeo da mnogo izvuče iz ofanzivnog veziste.

Po odlasku Nikolića i dolasku Đoana Karilja, Pantić nije uspeo ni tada da se nametne i na poslednjih nekoliko mečeva nije ni bio u protokolu.

Sada će Pantić ponovo biti isključivo igrač Čelsija i ostaje da se vidi šta će "plavci" smisliti da urade sa Pantićem.

Oni su poznati da imaju brojne veze širom Evrope po pitanju destinacija za njihove brojne igrače koje pozajmljuju, međutim, u velikom broju zemalja se prelazni rok upravo završio.

U narednim danima, prelazni rok je i dalje otvoren u Srbiji (do 7. februara), zemljama poput Češke, Austrije, Rusije, Ukrajine, Poljske, ali i malo egzotičnijim destinacijama poput MLS lige ili državama Azije...