Fudbal

Partizan protiv Lokomotive, a na tribinama legende (FOTO)

Izvor mondo.rs

Fudbaleri Partizana igraju prvu kontrolnu utakmicu u Dohi, a posmatraju ih dvojica legendarnih igrača.

Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su započeli učešće na veoma jakom turniru, gde će snage odmeriti sa tri ruska tima. Lokomotiva i spartak iz Moskve, kao i Rostov, biće rivali Miloševićevih pulena.

Partizan će pomoć imati i sa tribina, pošto prvi meč na turniru prate dva velika Partizanovca, Velibor Bora Milutinović i Slaviša Jokanović.

U sklopu priprema za prolećni deo sezone, Partizan će drugi deo treninga odraditi u Kataru, tačnije u Dohi, gde su planirane i finalne provere forme.

Današnji rival je Lokomotiva iz Moskve, jedan od najboljih ruskih timova i pravi izazov u ovom periodu uigravanja. Meču prisustvuju i dvojica veoma dobro poznatih lica svakom navijaču Partizana.

Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović


Bora Milutinović je u crno-belom proveo deo juniorske karijere, a zatim i pet godina u seniorskom timu. Poznatiji je kao trener, pošto je čak pet reprezentacija predvodio na Mundijalu, što je rekord u istoriji Svetskih prvenstava.


Pored njega na tribinama je i Slaviša Jokanović, nekadašnji igrač i trener crno-belih koji trenutno radi u Kataru. Sa Partizanom je bio šampion i osvajač kupa u igračkim danima, a kasnije i dvostruki osvajač ''duple krune'', kao trener.

Trenutno radi u al Garafi, pa mu nije bio problem da poseti kontrolnu utakmicu svog nekadašnjeg kluba i eventualno podeli neki savet Savi Miloševiću, svom nekadašnjem saigraču.