Fudbal

Legenda sa crno-belim šalom na "plus 20" u Kataru: Nije to bilo koji šal...

Izvor mondo.rs

Bora Milutinović prisustvovao prvom kontrolnom meču Partizana na pripremama u Kataru protiv Lokomotive iz Moskve

Izvor: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Na pripremama Partizana u Dohi na tribinama sjajnog fudbalskog kompleksa na meču sa Lokomotivom iz Moskve bio je i veliki srpski trener Bora Milutinović.

I to sa šalom sa grbom Partizana na plus 20 stepeni Celzijusa.

"Ima malo vetra, možda će padati i kiša, pa treba da se zaštitim", našalio se prvo Milutinović ogrnut šalom sa grbom Partizana.

"Važno je koji je to šal. Zahvaljujući Partizanu i vaspitanju koje sam stekao u njemu kao član čuvene generacije 'Partizanovih beba' toliko sam naučio i mnogo mi je to pomoglo da imam uspeha u životu", izjavio je legendarni Bora Milutinović.


Srpski stručnjak, koji poslednju deceniju živi u Kataru, istakao je da Partizan pre svega u toj zemlji ima vrhunske uslove da se pripremi za prolećni deo Superlige, a pohvalio je i rad Save Miloševića.

Rekao je da među crno-belima uvek ima neko ko poseduje "to nešto", ali nije želeo da izdvoji nijednog pojedinca, već je napomenuo da je najvažnije da ekipa dobro funkcioniše.

"Da bi jedan tim imao pozitivne rezultate najvažnije je da poseduje timski duh. Individualci mogu da pomognu, ali timski duh je najvažniji", poručio je iskusni trener koji je tokom uspešne karijere bio selektor osam fudbalskih reprezentacija.

Poslušajte ceo intervju sa Borom Milutinovićem

Bora Milutinović
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd