Fudbal

Lalatović bodri igrače: Nek su vam sad teške noge, biće LAKE u prvenstvu

Izvor mondo.rs

Za sada nije sigurno da li će mladi Rus ostati u Vojvodini.

Izvor: MN Press

Remi protiv Šahtjora, pobeda protiv Rapida, poraz od Maribora, pa novi remi!

Vojvodina je u četvrtoj proveri tokom priprema u Beleku odigrala nerešeno protiv ukrajinskog Ljvova (0:0), a trener Nenad Lalatović šansu je dao čak 22. fudbalera, između ostalih i ruskom napadaču Obolskom koji je nedavno stigao na probu.


"Stara dama" nije uspela da zatrese mrežu Ljvova, a kako se navodi u izveštaju objavljenom na zvaničnom sajtu - viđena je borbena utakmica bez mnogo šansi.

"Bila je ovo još jedna dobra provera za nas, koju smo odigrali svega 40 sati nakon prethodne utakmice protiv Maribora. Zadovoljan sam sa pristupom i onim što smo prikazali, jer vidim da igrači hoće i žele da pokažu ono što radimo na treningu", naveo je Lalatović i kazao šta je osnovni problem:

"Vidi se i da smo umorni, ali kad se ovako često igraju utakmice, pritom još sa treninzima između, to je sasvim normalno. Igrači mi se malo i žale pred utakmicu da su im noge teške, ali sad i treba da se osećaju tako, jer će im noge biti lake onda kada počne prvenstvo. Ono što je najbitnije jeste to da na svakoj utakmici ponavljamo ono što radimo na treninzima".

Na ovoj utakmici je zaigrao i kapiten Ranko Veselinović, koji je ne tako davno doživeo povredu metatarzalne kosti stopala, a novog napadača Lalatović nije posebno komentarisao.

"Što se tiče Obolskog, videćemo da li će ostati u Vojvodini", naveo je trener Novosađana

VOJVODINA: Simić (od 65. Toroman) - Stojković (od 65. Andrić), Đurić (od 65. Veselinović), Saničanin (od 65. Stojsavljević), Đorđević (od 46. Devetak) - Drinčić (od 65. Kokir), Topić (od 51. Đurišić) - Đuričin (od 46. Nešković), Bojić (od 46. Zukić), Vukadinović (od 65. Mladenović) - Mrkaić (od 56. Obolski).