Fudbal

Jovetić počeo posle DESET meseci i postigao majstorski gol (VIDEO)

Izvor mondo.rs Izvor mondo.ba

Crnogorski napadač prvi put bio u startnoj postavi još od prošlog proleća.

Izvor: Mondo

Ekipa Monaka je u utorak pobedila Anže kod kuće zahvaljujući za napadaču kome su povrede napravile ogromne probleme u karijeri - Stevanu Jovetiću!

Crnogorski internacionalac prvi put je bio starter ekipe iz Monte Karla još od 13. aprila prošle godine. U međuvremenu se povredio, oporavljao od povrede i konačno dočekao da večeras da gol.

I to veoma lep!

Dogodilo se to u 18. minutu, kada je Jusuf Fofana uputio dubinsku loptu koja je dugo letela, a na kraju je Jovetić odličnim udarcem glavom poslao iza leđa svog zemljaka Danijela Petkovića.

Nekadašnji ofanzivac Partizana stigao je u Monako u leto 2017. godine iz Intera, a u prvoj sezoni u Ligi 1 odigrao je 15 utakmica uz osam postignutih golova.

Nažalost, već tada se suočio sa povredama, koje su mu potpuno pokvarile sezonu 2018/19, u kojoj je odigrao samo osam utakmica i dao dva gola.

Ređale su povrede lista, butnog mišića, kolena... Nakon čega je na kraju doživeo i kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta.

Iz tako teške povrede vratio se ove zime, u januaru, kada je u porazu protiv Pari Sen Žermena odigrao 11 minuta.

Šansu je dobijao i u naredne dve runde Lige 1 (protiv Strazbura i Nima), a večeras mu se opet "poklopilo" na najbolji način.

Pogledajte njegov zaista lep gol - drugi ove zime.