Fudbal

Vojvodina nije pobedila petoligaša, Lalatović nezadovoljan uslovima

Izvor mondo.rs

"Stara dama" ostala na jednoj pobedi u Beleku.

Izvor: MN Press

U pretposlednjoj proveri na pripremama u Beleku - još jedan remi Vojvodine.

Trebalo je da ovog popodneva odmere snagu sa Dinamom iz Moskve, koji je otkazao duel, tako da su pronašli zamenu u vidu Frajberga, člana petog ranga nemačkog fudbala, međutim ispostavilo se da to nije bilo tako lak posao za njih - 2:2 (2:0).


Vojvodina je pogocima Zukića (5') i Čovića (17') lepo otvorila utakmicu, međutim u nastavku su se opustili i dopustili Nemcima da ostanu neporaženi.

"Bila je ovo još jedna dobra provera za nas. Sa prvim poluvremenom, posle kojeg smo vodili 2:0, mogu biti zadovoljan, dok u drugom poluvremenu, zbog kiše i jakog vetra, nisu postojali uslovi za fudbal. Bukvalno, kad god smo želeli da ispucamo loptu, ona se vraćala ka naših 16 metara, a Nemci su izašli visoko i uspeli to da iskoriste postizanjem dva gola. Ni kroz pas, ni preko dugih lopti, nismo mogli da prenesemo igru na njihovu polovinu", naveo je Nenad Lalatović posle meča.

Trener Vojvodine istakao je da je generalno zadovoljan urađenim na pripremama, ali da rezultatom protiv Nemaca ne može da bude - i dodao je da za to "nema opravdanja".

Vojvodini ostaje još u četvrtak protiv Rubina iz Kazanja posle kog se vraćaju u Novi Sad.

Vojvodina: Simić (od 73. Toroman) - N. Andrić, Veselinović, Stojsavljević, Mirić (od 73. Bjeković) - Đurišić, Zukić - Nešković, Mladenović (od 60. Đuričin), Kokir - Čović.