Fudbal

U Barsi je HAOS: Siti trlja ruke i "gađa" Mesija!

Izvor mondo.rs

Da li će se sledećeg leta desiti nemoguće? Lionel Mesi nikada nije bliži odluci da promeni klub...

Lionel Mesi navodno je postavio ultimatum Barseloni, koji bi vrlo lako, ukoliko ne bude ispoštovan, mogao da dovede do razlaza jednog od najboljih igrača sveta i španskog giganta.

Argentinac je, prema tvrdnji televizije "El Čiringuito", bio konkretan – Đozep Bartomeu ili on!


Predsednik Barselone je prethodnih dana bio "vatrogasac" na relaciji sportski direktor Erik Abidal – Mesi i ostali igrači. Francuz je optužio igrače da su sabotirali trenera Ernesta Valverdea, koji je u trećoj sezoni na klupi Katalonaca dobio otkaz zbog lošijih rezultat.

I dok na Kamp Nou "gori", red za Mesija je sve veći. Svađa je bila dovoljan znak za bogate klubove da spreme "mamce" i čekaju trenutak da ih plasiraju.

Jedna klub, ipak, ima prednost u odnosu na druge i to ne samo zbog novca kojim će pokriti paprene troškove, već trenera koji ih vodi.
Mančester siti!

Mesi
Izvor: Youtube/Messi TheBoss


Lionel Mesi je još pre nekoliko godina izrazio želju da tokom igračke karijere barem još jednu sezonu sarađuje sa Pepom Gavrdiolom. S obzirom na to da Špancu od ugovora preostaje još jedna sezone u Mančesteru, a da "građanima" neće biti problem da plate fantatstičnog fudbalera, možda već od sledećeg leta Mesija gledamo u svetlo plavom dresu.

"The Athletic" napominje da će Sitiju na kraju sezone biti potrebmno osveženje ekipe, a da je Mesi pravo rešenje za to. "Građani" su se praktično već oprostili od titule, koja će ove godine po svemu sudeći završiti na "Enfildu" u rukama fudbalera Liverpula, a kako bi se navijači umirili, dovođenje Mesija bio bi pun pogodak.

Prepreku, prema rečima Španaca, neće predstavljati ni to što je Gavrdiola stava da bi Argentinac karijeru trebalo da završi u Barseloni, u koju je stigao kao trinaestogodišnjak 2000. godine.

Mesi će na leto moći da napusti Barselonu kao slobodan igrač. Mančester siti je spreman, čeka se majstor!