Fudbal

Pari Sen Žermen samo dodao loptu, rival dao AUTOGOL godine!

Izvor mondo.rs

Zaista komičan pogodak šampiona Francuske u derbiju protiv starog rivala

Koliko god Olimpik Marsej pobeđivao i igrao dobro, Pari Sen Žermen mu ne ostavlja prostor ni za nadu da će biti prvi. I pritom se lepo zabavlja.

Prvak Lige 1 osvojio je u nedelju uveče još tri boda, vratio prednost u odnosu na Nemanju Radonjića i saigrače na čak 12 poena, a meč na "Parku Prinčeva" obeležio je i neverovatan autogol gostiju.

PSŽ - Lion 4:2 (2:0)

Nakon što su Anhel Di Marija i Kilijan Mbape doneli "prinčevima" prednost na poluvremenu, treći gol je izazvao smeh domaćih navijača, jer su ga igrači Olimpik Liona bukvalno dali sami sebi.

Najpre su odigrali "dupli pas" sa Edinsonom Kavanijem, a onda je Fernando Marsal zakucao loptu u svoju mrežu, za velikih 3:0.

Pogledajteautogol na ovom snimku, od 1:40.

Poslednji, četvrti pogodak za favorita postigao je upravo Kavani, a najveća zvezda domaćih Nejmar nije bio u sastavu nakon što je "povredio rebro" prošle nedelje, uoči svog rođendana.

Brazilac je bio na stadionu i mnogi su se zabavljali njegovim izgledom. Bilo je i komentara da ga je klub primorao da pomogne radnicima obezbeđenja.

Pogledajte kako se obukao za večerašnji dolazak na pariski stadion.


Sve u svemu, bila je to zabavna i mirna noć za Pari Sen Žermen, koji se polako priprema za proslavu treće titule u nizu, a sedme u poslednjih osam sezona Lige 1.