Fudbal

Dinamo doveo "novog Olma" iz Argentine: Znam kako tretirate mlade!

Izvor mondo.rs

Mladi fudbaler Matijas Godoj zvanično predstavljen na "Maksimiru". U klubu planira da ga lepo naplate...

Dinamo iz Zagreba ima novi "projekat" i zove se Matijas Godoj!

"Modri" su ove zime pristali da prodaju Danija Olma u Lajpcig, doduše ne za novac koji se spominjao, ali su i te kako zaradili, pa su odmah odlučili da investiraciju dalje. Ostvarili su dobru poziciju na tržištu i privoleli supertalenta iz Argentine da dođe na "Maksimir".

U pitanju je fudbaler koji je sa "gaučosima" bio prvak Južne Amerike za igrače do 17 godina, a u Dinamo je stigao na pozajmicu za 300.000 evra.

Ako zadovolji ove polusezone - Dinamo će ga otkupiti za 1,5 miliona evra.

"Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da se to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informisao, znam da je svetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale Mundijala s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski fudbal", poručio je Godoj.

"Isto tako znam da je Kufre bio u Maksimiru, kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio veliki trag, a sada igra u Rasingu. Verujem da ću opravdati poverenje i provesti puno lepih trenutaka u Dinamu".

Godoj je inače nastupao za Atletiko Rafael na poziciji desnog krila, a tražio ga je i klub Dejvida Bekama - Inter iz Majamija, međutim Dinamo je bio dovoljno uverljiv da će imati odličan tretman i da će igrajući u Evropi napraviti bolju karijeru.