Fudbal

Miha je od njega napravio MAJSTORA: Zvezda Bolonje ne ide bez 70 miliona!

Izvor mondo.rs

Veliki posao kluba sa severa Italije koji će lepo naplatiti...

Rizik se isplatio!

Rikardo Orsolini (23) stigao je prošlog leta u Bolonju u rekordnom transferu za tim sa severa Italije. Prvo je bio na pozajmici iz Juventusa, a onda su plavo-crveni odlučili da ga otkupe za 15 miliona evra i već sada može da se kaže da se višestruko isplatio...


Najbolji igrač kluba, koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, ove sezone u Seriji A zabeležio je sedam golova i pet asistencija - i očekivano privukao poziv velikih.

Italijanski mediji prenose da je za njega zainteresovan njegov bivši klub Juventus, koji je posle nekoliko meseci uvideo kakvu je grešku napravio. Međutim, to će koštati. Rukovodstvo Bolonje odlučilo je da mladi Italijan ne može da ide iz kluba za manje od 70 miliona evra!

U međuvremenu je Orsolini postao reprezentativac Italije, zbog čega se zahvalio Siniši Mihajloviću, dok ga je Miha naučio i kako se pravilno šutiraju slobodni udarci.

Videćemo da li će uspeti da se nađe i na spisku za EURO2020, ali i da li će iko biti spreman da za njega ponudi novac koji traži Bolonja. Cene su drastično "skočile", ali i dalje suma od 70 miliona evra obično donosi formirane fudbalere koji su već neko vreme na visokom nivou.

Šta bi na "Renato Delari" sa tim novcem mogli da urade?