Fudbal

Poruka Ognjenu Vranješu: Nepoželjan si!

Izvor mondo.ba

Navijači Bosne i Hercegovine, koji su članovi udruženja "BH Fanaticos", ponovo su poručili da ne žele povratak Ognjena Vranješa u reprezentaciju.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Sve češće se u medijima pominjao povratak Ognjena Vranješa u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a čak je i novi selektor "zmajeva", Dušan Bajević, potvrdio da je odluka na Banjalučaninu.

Defanzivav grčkog AEK-a je u poslednjem intervjuu za "Kurir" istakao da ima "ponudu reprezentacije BiH", ali navijačima "zmajeva", koji su nekadašnjeg igrača Borca iz Banjaluke proglasili "personom non grata" još u oktobru 2015. godine, ta ideja se nimalo ne dopada.

Zato su na svom Facebook profilu postavili fotografiju precrtanog lika odbrambenog igrača i porukom: Vranješ - persona non grata uz komentar ispod: "Naš stav je jasan".

Pre skoro pet godina, Vranješ se našao na meti navijača BiH na "Bilinom polju" zbog tetovaže granica Republike Srpske, koju je potom prepravio u sat, da bi naknadno njegovu karijeru obilježili brojni skandali vezani za navodnu vezu sa pevačicom Jelenom Karleušom.

Kasnije, ponovo se našao na udaru zbog tetovaže četničkog vojvode iz Drugog svetskog rata - Momčila Đujića, pa je tadašnji selektor Robert Prosinečki odlučio da ga zbog svega nefudbalskog što ga prati, odstrani iz reprezentacije.

Hoće li se u nju vratiti u baražu za Evropsko prvenstvo protiv Severne Irske, 26. marta, videćemo.

Šta biste vi uradili da ste selektor?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt