Fudbal

VIDEO: Drinčić pogodio direktno IZ KORNERA - pogledajte!

Izvor mondo.rs

Novi kapiten "stare dame" rešio prvi meč za Vojvodinu u nastavku sezone.

Izvor: MN Press

Vojvodina je prolećni deo Superlige počela sa osmehom na licu!

Novi kapiten Nikola Drinčić je spektakularnim golom direktno iz kornera u 56. minutu novosadskog derbija protiv Proletera doneo prednost "staroj dami", a ekipa Nenada Lalatovića uspela je do kraja taj rezultat i da zadrži za prve bodove u nastavku sezone.

VOJVODINA - PROLETER 1:0 (0:0)


Ekipa koja je tokom zime pretrpela mnogobrojne promene, otišla je nekolicina važnih igrača dok je došlo čak deset pojačanja, nije na početku uspevala da nametne ritam, ali je gol Drinčića sve promenio.

Bio je to drugi gol direktno iz kornera u ovom danu, prvi smo videli na meču Sautemptona i Barnlija, a nije prvi koji je Nikola Drinčić na takav način dao u karijeri. Njegovu "lelujavu" loptu nije uspeo da ukroti golman Petrić i završila je iza njegovih leđa.

Do kraja susreta Proleter je ostao i sa desetoricom na terenu pošto je isključen Bojan Kovačević, a šansu da debituje u dresu Voše, i to protiv bivšeg kluba, dobio je oporavljeni Nemanja Čović.

Pogledajte Drinčićev gol u pregledu utakmice.

Vojvodina Proleter 1:0 Nikola Drinčić (SPORT)
Izvor: Youtube/Superliga Srbija

Važnu pobedu ovog popodneva ostvarila je i Mačva pošto je u derbiju "začelja" bila bolja od Rada (1:0). Jedini pogodak na meču viđen je rano, već u 12. minutu, preko Branislava Markovića, pa su sada ove dve ekipe izjednačene na poslednjem mestu sa po 11 bodova.

Superliga Srbije rezultati i tabela 21. kola.