Fudbal

Fudbaleri Partizana i Olimpijakosa pogađali u Subotici

Izvor mondo.rs

Prvo kolo Superlige za 2020. godinu završeno je utakmicom Spartaka i Radničkog u Subotici

Nikola Čumić u akciji.
Izvor: MN Press

Čekali smo veoma dugo da počne prolećni deo prvenstva, a sada imamo utisak da je kompletno kolo prošlo za samo nekoliko sati. Zatvoreno je u Subotici, gde su odigrali Spartak i Radnički iz Niša.

Podela bodova na severu Srbije je dobar rezultat za obe ekipe koje se i nakon ove runde nalaze na pozicijama koje vode u plej-of. Oba gola ne ovom susretu postigli su igrači na pozajmicama.

SPARTAK SUBOTICA - RADNIČKI NIŠ 1:1

Oba pogotka na meču u Subotici videli smo u prvom delu susreta. Strelac za domaću ekipu je bio Nemanja Nikolić, napadač koji je na pozajmici iz Partizana, dok je podelu bodova ozvaničio Nikola Čumić, krilo koje je na pozajmici iz Olimpijakosa.

Radnički je imao nešto više od igre, ali meč sveukupno gledano nije obilovao prilikama. Samo pet udaraca u okvir gola i preko 40 prekršaja u Subotici pokazuju da publika nije mogla da bude u potpunosti zadovoljna.

Radnički nakon ovog kola ima 33 boda i nalazi se na sedmom mestu, dok je Spartak na jednoj poziciji niže, sa četiri boda manje. Oba tima će do kraja regularnog dela pokušati da ostanu na mestima koja vode u doigravanje za titulu.

OVDE MOŽETE POGLEDATI OSTALE REZULTATE I TABELU!