Fudbal

SMS poslao jasnu poruku: ''Skudeto? Što da ne!''

Izvor mondo.ba

Lacio posle pobede nad Interom prišao na samo bod manje od vodećeg Juventusa.

Sergej Milinković-Savić je junak plave strane Rima.

Golom srpskog reprezentativca, Lacio je pobedio Inter 2:1, preuzeo mu drugo mesto na tabeli Serije A i prišao na samo bod manje od vodećeg Juventusa.

Veruju navijači da izabranici Simonea Inzagija mogu do 20 godina čekane titule, još od slavne generacije čiji su članovi bili Siniša Mihajlović i Dejan Stanković, kao i sadašnji trener Inzagi.

Veruju i igrači...

"Dao sam gol, ali je ceo tim zaslužan što smo stigli do pobede. Ispostavilo se tačnim ono što smo govorili pre nekoliko dana – mi smo porodica i želimo da nastavimo u ovom ritmu. Inter nije briljirao u prvom poluvremenu, ali su uspeli da postignu gol. Otišli smo u svlačionicu, rekli da ovo mora da bude naša utakmica i da moramo da nastavimo kao da je 0:0", ispričao je Milinković-Savić italijanskim novinarima posle utakmice.

Lacio iza sebe ima 19 prvenstvenih utakmica bez poraza. Poslednji put su Rimljani razočarano napustili stadion 25. septembra, baš u duelu sa Interom (0:1).

Pred početak sezone cilj je bio plasman u Ligu šampiona, ali su ambicije porasle.

"Skudeto? Zašto da ne", priželjkuje naš fudbaler.


"Ono što smo smatrali kao obavezu pred start sezone je da izborimo nastup u Ligi šampiona. Tu smo već blizu cilja i zašto ne bismo sada krenuli putem osvajanja titule? Inter se neće predati nakon ovog poraza, ni mi se nećemo predati bez obzira šta se dešavalo, pa ćemo videti kako će se stvari odvijati u budućnosti'', dodao je Sergej.

Naredni protivnik Laciju biće Đenova, u gostima 23. februara.