Fudbal

Zvezdin popust za povratak fudbala i Dejana Stankovića na "Marakanu"

Izvor mondo.rs

Jovančić priziva pun "Sever", a Delije mobilišu Beograđane.

Izvor: MN Press

U subotu od 18 časova, fudbaleri Crvene zvezde posle dvomesečne pauze ponovo će izaći na travu svog stadiona. 

U goste vodećem timu Superlige dolazi trećeplasirana Vojvodina, a ovaj derbi kola imaćete priliku da gledate uživo na TV Arena Sport 1 ili da, uz fotografije i video-klipove, pratite na našem portalu. 

Pošto je reč o prvoj utakmici drugog dela sezone na stadionu Rajko Mitić, kao i prvoj Dejana Stankovića u ulozi trenera tamo gde je ponikao kao igrač, crveno-beli su rešili da časte svoje navijače i odredili popust na cene ulaznica. 

Mesto na severnoj tribini košta 200 dinara, na istočnoj 300, zapadnoj 500, a u VIP sektoru na "Zapadu" 1.000 dinara.

"U narednom kolu igramo protiv Vojvodine koja je nezgodna i čvrsta ekipa sa odličnim trenerom Nenadom Lalatovićem. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na 'Marakanu'. Iako je protiv Čukaričkog bilo mnogo naših navijača koji su nam pružili veliku podršku, drugačije je kada igramo na našem stadionu. Siguran sam da su se navijači uželeli utakmica na stadionu 'Rajko Mitić' i da će doći u velikom broju kako bismo ostvarili još jedan korak ka osvajanju titule. Navijači nas podrškom uvek nose do dobrih rezultata, očekujem pun 'Sever', a mi ćemo protiv Vojvodine učiniti sve da zabeležimo novu pobedu", istakao je Dušan Jovančić za klupski sajt.

Posebnu pažnju ovom duelu posvetili su i organizovani navijači Crvene zvezde, porukom "Beograde, 'ajde na stadion! Ostali sigurno dolaze" i video pozivom: 

Delije Zvezda Vojvodina
Izvor: YouTube/Zvezdino Prolece

Podsetimo, prošle subote Zvezda je savladala Čukarički na Banovom brdu 2:0, dok je Vojvodina u novosadskom derbiju bila bolja od Proletera 1:0.

Beogradski crveno-beli posle 21 kola imaju 58 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana, a 13 od Vojvodine.