Fudbal

Fudbaleru PET godina suspenzije, jer je ugrizao rivala za đ**u!

Izvor mondo.ba

Bizarna situacija u amaterskoj ligi Francuske.

Izvor: MN Press ilustracija

Neverovatna vest nam dolazi sa istoka Francuske!

Fudbaler koji nastupa u amaterskoj ligi te zemlje suspendovan je na ČAK PET godina, a razlog je više nego bizaran: ugriz protivnika za – penis!

Sve se desilo u novembru prošle godine, kada su snage odmerili klubovi Tervil i Setrih. Meč je završen remijem 1:1, ali je dobio i "treće poluvreme" na parkingu kod stadiona.

Po navodima francuskih medija, došlo je do međusobnog koškanja dva fudbalera. Jedan igrač domaćeg sastava želeo je da bude "mirotvorac" i spreči sukob širih razmera, ali mu je to vrlo brzo preselo, jer ga je protivnički fudbaler, akter tuče, ugrizao za – nezgodno mesto.

Nesrećni igrač je završio sa deset šavova, te je četiri dana odsustvovao sa radnog mesta, međutim, da stvari budu još gore po njega, "pobrinula" se Disciplinska komisija, koja je i njega, kao aktera sukoba, suspendovala na šest meseci.

"Sve se dogodilo na parkingu stadiona. Stvari su izmakle kontroli. Kad je kazna u pitanju, ovake višegodišnje kazne su retke, ima ih manje od deset godišnje. Ceo slučaj je pomalo 'pikantan', ali... Postojala je tenzija među igračima pa su osmesi na licima 'disciplinaca' brzo iščezli", rekao je portparol Područnog fudbalskog saveza Francuske, Moselan Emanuel Salin.

Slobodni smo da konstatujemo da je ovaj neimenovani fudbaler uspeo da nadmaši i Luisa Suareza, koji se takođe "proslavio" ugrizima protivničkih fudbalera. Učinio je to Branislavu Ivanoviću 2013. godine, kada ga je ugrizao za ruku, pa je suspendovan na deset utakmica, a isto je ponovio i godinu dana kasnije, na Mundijalu u Brazilu, kada je od njegovih zuba "stradao" Đorđo Kjelini.