Fudbal

Kako se stigne od 2:0 do 2:3 za pet minuta: Trener Voždovca ne zna...

Izvor mondo.rs

"Moram dobro da analiziram utakmicu. Jako mi je teško da govorim", rekao je mladi trener.

Izvor: MN Press

Radomir Koković je mlad trener pred kojim je još mnogo pobeda, remija i poraza, ali kakvu god karijeru da ostvari 36-godišnjak iz Kraljeva - neće još mnogo puta izgubiti utakmicu na ovakav način.

Njegov tim imao je dva gola prednosti do 73. minuta utakmice određene za "prajm tajm" petkom uveče na TV Arenasport, a gubio već u 78. minutu kada je postavljen konačan rezultat utakmice sa Spartakom iz Subotice.

Pogledajte i kako.

Zbunjen nastupom svog tima u drugom poluvremenu, Koković nije imao reči kojima bi prokomentarisao drugi poraz u isto toliko mečeva ovog proleća.

"Vodili smo 2:0 i igrali jako dobro do 65. minuta, kontorlisali utakmicu... Nemam odgovor na pitanje šta se desilo, stvarno ne znam. Moram dobro da analiziram utakmicu. Jako mi je teško da govorim", rekao je trateg "zmajeva" koji su na prolećnoj premijeri izgubili u Lučanima.

Njegov kolega Vladimir Gaćinović napravio je ofanzivnu izmenu posle desetak minuta igre u nastavku i potom uživao u "kambeku" kakvih neće biti puno u njegovoj karijeri.

"Ekipa ili ima ili nema karakter, ne može u ponedeljak da bude jedno, a sada drugo. Moja ekipa ga svakako ima. To smo pokazali", rekao je trener Subotičana.

"Izgledali smo katastrofalno u prvom poluvremenu, dizali smo jedni druge. Drugo smo krenuli hazarderski i ispunili očekivanja. Ovakvih utakmica je bilo i ranije ovde i drago mi je što se to nastavilo. Osvojili smo tri veoma važna boda", rekao je Gaćinović u kameru TV Arenasport.

Gosti su odneli pobedu i u drugoj utakmici 22. kola Superlige određene za ovaj petak uveče, ali tamo nije bilo kamera.