Fudbal

Dao golčinu "ispod severa" pa je "posolio" sa Necom Radonjićem

Izvor mondo.rs

Marko Gobeljić je bio strelac prelepog gola, a zanimljiv je sa kim i kako ga je proslavio...

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su u 22. kolu Superlige savladali Vojvodinu (2:0), a drugi pogodak na meču bio je pravo remek-delo. Pogodio je Marko Gobeljić, sa tridesetak metara udaljenosti.

Zvezdin defanzivac, koji kod Stankovića ima nešto više slobode u napadu, opredelio se za šut koji je iznenadio Emila Rockova. Proslava gola nas je iznenadila sve, pošto je u njoj učestvovao i Nemanja Radonjić

Povređeni reprezentativac Srbije je bio veoma blizu terenu, odmah iza gola kod severne tribine. Kada je Marko Gobeljić zatresao mrežu, znao je gde treba da se uputi. Krenuo je ka najvatrenijim navijačima svog kluba, a usput je stao i kod fudbalera Olimpika iz marseja.

Zanimljiv detalj dogodio se u 66. minutu i u prvi mah nismo bili sigurni da li smo dobro videli. Dvojica nekadašnjih saigrača u crveno-belom dresu su zajedno ''promešali'' ručak i dobro ''posolili'', u proslavi ovog pogotka.

Nemanja Radonjić je u Crvenoj zvezdi proveo jednu celu sezonu i evropske kvalifikacije sledećeg leta, a poslednje dve sezone nastupa za Marsej. Trenutno ne igra zbog povrede, pa je pauzu iskoristio da pogleda meč tima iz kog je, za 12 miliona evra, otišao u Francusku.


Pobedom nad Vojvodinom, uz kiks Partizana u Senti protiv TSC-a, fudbaleri Crvene zvezde su povećali prednost na tabeli. Ona sada iznosi 13 bodova nad najvećim rivalom.

Pored vanrednog kola koje se igra u sredu, fudbalere Crvene zvezde u narednoj sedmici očekuje i ''Večiti derbi''. Susret sa Partizanom zakazan je za 24. kolo i ukoliko izabranici Dejana Stankovića ostanu neporaženi, biće veoma blizu nove titule.