Fudbal

TSC arhivirao Partizan, Sabo na slatkim mukama pred Šabac

Izvor mondo.rs

Bod protiv Partizana je odličan, ali TSC hoće pobede

Izvor: MN Press

TSC Bačka Topola već je “arhivirao” sjajni remi protiv Partizana i okrenuo se gostovanju Mačvi u vanrednom kolu Super lige Srbije, u meču za koji Zoltan Sabo očekuje veliku motivaciju oba tima.

TSC je peti i "juri" mesto koje vodi u Evropu, dok je Mačva poslednja na tabeli i neophodan joj je svaki bod pred dolazak plej-auta. Očekuje se, dakle, velika borba.

"Partizan smo arhivirali, okrećemo se Mačvi, koja je odlično počela prolećni deo sezone sa pobedom i remijem i koja se žestoko bori za opstanak. Sigurno ulaze u utakmicu sa puno samopouzdanja, ali ćemo, naravno, i mi biti izuzetno motivisani. Dobro smo odigrali protiv Partizana, malo je falilo i da pobedimo. Nadam se da će nam se to vratiti u Šapcu", rekao je Sabo.

Trener Bačke Topole rekao je da na raspolaganju ima ceo tim, jer su se oporavili svi koji su bili bolesni ili povređeni.

"Na nekim sam slatkim mukama, odredićemo sastav za sredu i verujem da će ekipa koja istrči uspeti da pobedi", rekao je Zoltan Sabo.

Defanzivac Goran Antonić posebnu opasnost vidi u tome da se Inđija bori za opstanak.

"Mnogo su teže utakmice protiv ekipa koje se bore za opstanak nego protiv onih koje su u vrhu. To se vidi i iz naših mečeva sa Partizanom i Inđijom, gde smo protiv Inđije spasavali živu glavu, dok se Partizan sa nama izvukao u 90. minutu. Siguran sam da nam neće biti ni malo laka utakmica u Šapcu protiv Mačve“, rekao je Antonić.

Utakmica Mačva – TSC, igraće se u sredu, 26. februara od 18 sati na gradskom stadionu u Šapcu. U jesenjem delu sezone, utakmica u Bačkoj Topoli završena je 0:0.