Fudbal

Đuričin poručuje: Prvo da pobedimo Radnički pa onda da mislimo o Evropi

Izvor mondo.rs

Vojvodina želi da se brzo vrati na pobednički kolosek.

Izvor: MN Press

Vojvodina je proteklog vikenda izgubila po 11. put zaredom od Crvene zvezde, ali već u sredu stiže novi izazov.

To je Radnički iz Niša, koji će u Novom Sadu pokušati da ostvari pozitivan rezultat posle promene trenera.

Svega toga svestan je i Ognjen Đuričin, fudbaler Vojvodine.

"Protiv Radničkog moramo da idemo na pobedu, jer to nam je jedan od glavnih konkurenata u borbi za Evropu. Ako njih pobedimo, bićemo mnogo bliži ostvarenju glavnog cilja koji smo zacrtali za ovu sezonu i zato nam je jako važno da dođemo do trijumfa", rekao je Đuričin za zvanični sajt kluba.

Kako kaže, Zvezda je već prošlost i vreme je za novi meč.

"Na prošloj utakmici protiv Crvene zvezde, u našoj igri je bilo i dobrih i loših stvari. Doduše, više je bilo onih loših, ali to smo ostavili iza sebe. Atmosfera u timu je odlična i, osim Gemovića i Đurića koji će pauzirati zbog kartona, svi ostali su spremni za meč", rekao je Đuričin.

Ekipu Radničkog je sa klupe napustio Milorad Kosanović i umesto njega na klupi će biti novi trener i nekadašnji šef stručnog štaba Vojvodine - Radoslav Batak.

"Radnički je promenio tim tokom zime i doveo nekoliko dobrih igrača. Samim tim, moramo da ih respektujemo, kao i svakog drugog, ali ne smemo menjati naše ambicije. Vidim da su pred našu utakmicu promenili i trenera, pošto je umesto Kosanovića došao Radoslav Batak, pa ćemo videti kako će to uticati na njih", zaključio je Đuričin.

Meč Vojvodina - Radnički Niš igra se u sredu od 18.00 časova na "Karađorđu", u okviru 23. kola Superlige Srbije.