Fudbal

Bojan Matić: Uspeo sam ono o čemu sam sanjao

Izvor mondo.rs

Fudbaler Partizana srećan zbog prvog gola koji je postigao za crno-bele, kao i zbog pobede koju su ostvarili protiv Proletera pred "večiti derbi"

Izvor: MN Press

Partizan je u 23. kolu Superlige pobedio Proleter rezultatom 3:1, a jedan od strelaca bio je i Bojan Matić. Njemu je to bio prvi pogodaka u dresu crno-belih.

"Moj prvenac, osećaj je neverovatan. Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači... Voleo bih da ih je bilo više, ali zaista je bilo u jednom trenutku toliko hladno da zahvaljujem sjajnoj publici koja nas je i po takvom vremenu bodrila", naveo je Matić za klupski sajt.

On je prvi gol postigao u 21. minutu, ali je poništen zbog ofsajda, ali je ubrzo ponovo zatresao mrežu.

"Sjajnu loptu sam dobio od Rajka Brežančića koji je na utakmici imao nekoliko asistencija, tako da je moje bilo samo da sprovedem loptu u gol, što sam učinio. Igrali smo muški, onako kako je trener Savo Milošević tražio od nas, jednostavno svi smo odigrali po dogovoru i pobedili", naveo je Matić.


Matić je istakao da je važno što su ostvarili trijumf pred "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.

"Bitna i važna pobeda zbog kiksa u Senti, a za koji dan nas očekuje derbi sa Crvenom zvezdom. U taj meč ulazimo motivisani, ali kao i uvek hladne glave i vrelog srca. Nadam se da ćemo se na kraju utakmice radovati sa našim navijačima, ali nam svakako predstoji najmanje 90 minuta prave borbe na terenu. To će biti moj prvi derbi, pa je logično da ga jedva čekam", naveo je Bojan Matić, koji je bio strelac protiv Proletera uz Lazara Markovića i Nemanju Miletića.